Sevgili öğrenciler,
            2018-2019 eğitim öğretim yılı ile ilk öğrencilerini almaya başlayan Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, yeni dönemde artan öğrenci kontenjanları ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılına başlayacaktır.
            Öğrencilerimize mesleki dersler şehir merkezinde bulunan Yenişehir Kampüsündeki Diş Hekimliği Fakültesinde ve temel bilimlere ait dersler ise Üniversitemizin ana kampüsü olan Osmanbey kampüsündeki Tıp Fakültesinde, her iki fakültenin deneyimli öğretim üyeleri tarafından verilmektedir. Her iki Fakülteye ait derslikler, laboratuvarlar ve eğitim-öğretim materyalleri öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim alabilmeleri için hazırlanmış durumdadır. Fakültemiz ve Üniversitemiz tarafından sizlere sunulan eğitsel, bilimsel ve sosyal etkinlikleri en iyi şekilde değerlendirmek sizlerin sorumluluğundadır. 
            Fakültemiz mezunları, koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin yürütüldüğü kamuya veya özel kuruluşlara ait sağlık merkezlerinde ve üniversitelerin eğitim kadrolarında çalışabilmektedir. Gelecekte sizleri ülkemizin sağlık kurumlarında ya da Diş Hekimliği Fakültelerinin akademik kadrolarında çalışmak üzere hazırlayacak olmanın mutluluğunu ve onurunu şimdiden Fakülte olarak yaşamaktayız.
            Eğitim öğretiminizin daha iyi olması için her zaman istek, öneri ve yapıcı eleştirilerinizi sizler tarafından seçilmiş olan öğrenci temsilcilerimize, akademik ve idari personelimize iletebilirsiniz.
            2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması dileği ile hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Zehra YILMAZ

KYS

    

DERS PROGRAMI

AKADEMİK TAKVİM






 

ÜNİVERSİTEMİZİN TANITIMI

FAKÜLTEMİZİN TANITIMI 2020

2022 BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ