Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Dr. Michele Callea (DDS, Moh,Ms) konferans verdi. “Unit of Dentistry, Bambino Gesu Children’s Hospital IRCCS, Rome, İtalya’dan gelen Dr. Michele Callea tarafından Diş Hekimliği Fakültesi konferans salonunda “Tıbbi Problemli Hastalarda Dental Yaklaşımlar” konulu konferans verdi.
Tıbbi sistemik probleme sahip olan hastalarda ileri diş hekimliği tedavi yaklaşımları hakkında güncel ve kapsamlı bilgiler sunuldu, alanında büyük bir birikime sahip olan Dr. Michele Callea’nın bilgilerini meslektaşları ile paylaştı. Dr. Michele Callea ile Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ile İtalya’daki üniversite ve bilimsel kuruluşlar arasında Uluslararası ortak araştırma olasılıkları hakkında söyleşi yapıldı, ileri yönelik ortak çalışmalar planlandı.
Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yrd Dr.Öğr. Üyesi Mehmet Sinan DOĞAN, Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı olarak bilimsel etkinlikleri ve uluslararası ilişkileri arttırmak için faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti ve bu tür uluslararası bilimsel faaliyet ve işbirliklerinin Harran Üniversitesinin bilimsel arenada tanınırlığını arttıracağını belirtti.


KYS

    

DERS PROGRAMI

AKADEMİK TAKVİM






 

ÜNİVERSİTEMİZİN TANITIMI

FAKÜLTEMİZİN TANITIMI 2020

2022 BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ