DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
Diş Hekimliği Fakültesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini aldı. 71  öğrencinin alındığı, köklü ve onurlu bir geçmişe sahip olan Harran Üniversitesine sizleri de bekliyoruz
Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin misyonu lisans ve lisans üstü eğitim ile donanımlı diş hekimleri yetiştirmek, araştırmalar yaparak bilime katkıda bulunmak ve ağız diş sağlığı konusunda topluma sağlık hizmeti sunmaktadır.
Vizonumuz hastalarımızın beklentilerini, konusunda uzmanlaşmış çalışanlarımızla, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek en üst düzeyde kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde karşılamak;  evrensel ahlaki ve etik değerleri taşıyan,  akademik değerlere bağlı, bilgiye ulaşmayı bilen,  mezuniyet sonrası hayat boyu devam eden öğrenme sorgulama prensibine bağlı, güncel gelişmeleri takip eden ve sorumluluk sahibi insani değerlere sahip nitelikli Diş Hekimi ve akademisyenler yetiştirmektir.

Diş Hekimliği Fakültesi ABD;

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı